Site icon BJJTV.se – Streama sport

Tatiana Suarez har fått ett datum och en motståndare inför återkomstenMMA & UFC NYHETER – SVERIGE

Tidigare under månaden uppmärksammade Kimura att Tatiana Suarez var nära en comeback. Nu är ett datum satt inför återkomsten till buren.

Tatiana Suarez är obesegrad i sin proffskarriär

Suarez fick sitt kontrakt med UFC genom att ta hem vinsten i The Ultimate Fighter 23. Amerikanskan klev in i programserien med ett obesegrat matchfacit och tre raka vinster. Sedan dess har det blivit fem raka vinster under UFCs flagg. Suarez gick sin senaste fight i samband med UFC 238, som ägde rum i juni 2019. Sedan dess har amerikanskan varit skadedrabbad och nackproblem har varit ett stort orosmoment för Suarez karriär. Nyligen kunde 32-åringen berätta att en återkomst till buren var nära och nu står motståndaren klar.

Suarez kommer ställas mot Montana De La Rosa i samband med UFC Fight Night 220. De La Rosa offentliggjorde nyheten via amerikanskans Only Fans-tjänst.

I jämförelse med Suarez har De La Rosa ett betydligt mer uppblandat matchfacit. Nio matcher har det blivit i UFC. Fem vinster, tre förluster och ett oavgjort resultat. 27-åringen gick sin senaste match i april, förra året. Maycee Barber stod för motståndet och den sistnämnda tog hem segern via enhälligt domslut. De La Rosa står med ett totalt matchfacit som lyder 12-7-1.

UFC Fight Night 220 äger rum natten till den 26 februari. Eventet kommer äga rum på Apex anläggningen i Las Vegas.

UFC Fight Night 220: Preliminärt matchkort

Nikita Krylov vs. Ryan Spann
Victor Martinez vs. Jordan Leavitt
Hailey Cowan vs. Ailin Perez
Ode’ Osbourne vs. Denys Bondar
Erick Gonzalez vs. Darrius Flowers
Andre Fili vs. Lucas Almeida
André Muniz vs. Brendan Allen
Augusto Sakai vs. Don’Tale Mayes
Garrett Armfield vs. José Johnson
Trevor Peek vs. Alex Reyes
Tatiana Suarez vs. Montana De La Rosa

The post Tatiana Suarez har fått ett datum och en motståndare inför återkomsten appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela
FacebookMessengerEmailTwitterShare
Exit mobile version