Under gårdagskvällen klev två svenska fighters in i buren. Tobias Harila och Samuel Bark försvarade de blågula färgerna i samband med Cage Warriors 148.

Tobias Harila – ”Att ett avslut skulle ske är alltid enligt plan”

I samband med gårdagens nyårsgala i London ställdes Harila mot den då obesegrade amerikanen Damon Wilson. I matchens första rond hade Harila övertaget när det kom till striking och Wilson var den vassare utövaren när det kom till grappling. I den andra ronden stod amerikanen för ett par fina kombinationer, men Harila var med i matchen hela tiden. Svensken skickade iväg en rak armbåge och sänkte sin motståndare till kanvasen. Harila följde upp med ground and pound och matchdomaren klev emellan.

Ta del av det ovannämnda avslutet i klippet nedan.

A cleannnn KO from Tobias Harilla!
What a performance from Bad Intentions#CW148 pic.twitter.com/zCgtajhlib

— Cage Warriors (@CageWarriors) December 31, 2022

I en kommentar till Kimura delade Harila med sig av sina tankar kring matchen och när han vill återvända till buren härnäst.

Damon Wilson var definitivt en värdig motståndare. Han var väldigt bra. Hur matchen skulle utspela sig visste jag inte riktigt, men att ett avslut skulle ske är alltid enligt plan. Planerna framöver får vi se, jag tar en match i taget bara. Jag hoppas gå match i mars igen och hålla mig aktiv under det kommande året.

Harila står nu med ett totalt matchfacit som lyder 11-3-0.

The post Tobias Harila efter det imponerande avslutet – ”Jag hoppas på att återvända i mars” appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela