Tobias Harila (12-3) är klar för att gå match på Dana White Contender Series. En vinst kan göra honom till nästa UFC-svensk.

Tobias Harila går match på DWCS

Idag kom nyheten om att Sveriges Tobias Harila får chans att imponera på UFC när han nu blivit bokad för DWCS. Detta bekräftar programledaren Emiliano Cándido. Dana White Contender Series är små matchkort som anordnas av UFC, där fighters får tävla om kontrakt med organisationen.

Tobias ”Bad Intention” har tagit Cage Warriors med storm och lyckats bli en fanfavorit ute i Europa. Med två raka vinster står han framför sin största utmaning hittills. Mot honom ställs Peru’s Luis Pajuelo. Pajuelo har ett matchfacit på sju vinster och en förlust.

Anton Turkalj enda svensken hittills

GBG-Mac’s Anton Turkalj är hittills den enda svensken som tävlat på DWCS. Trots preliminärt missnöje med hans prestation fick han ändå skriva på för UFC. I dagsläget har han tävlat för organisationen två gånger.

Harila har nu möjlighet att bli den andra svensken att ta sig till UFC via serien. Med sitt sinne för avslut ökar chansen att lyckas då White uttalat sig om att underhållande fighters lättare blir signerade.

Vad tror du? Blir Tobias Harila nästa UFC-svensk?

The post Tobias Harila tävlar om kontrakt med UFC inför Dana White appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela
Generated by Feedzy