Sveriges Tobias Harila lyckades vända på en tuff match för att i sista ronden hitta ett avslut på Cage Warriors 153.

Tobias Harila vs. Ryan Shelley

Rond 1

Harila öppnar med en benspark. Han intar snabbt burens mitt och smyger efter Shelley som hamnat på bakfoten. Harila skickar ännu en benspark som får Shelley att flytta på benet. Shelley skickar ett hoppknä men Harila hinner gardera sig. Fin rak höger från Shelley. Harila följer efter och försöker pricka med krok men missar. Shelley håller avtånd med olika sparkar samt slag. Harila har spruckit ovanför ögat men fortsätter gå på, hittar in med ett knä. Rak höger från Shelley följt av en spark. Men Harila svarar med några vältajmade knän samtidigt som Shelley duckar. Shelley går in för clinch och lyckas kasta Harila till marken. Harila tar sig upp men får Shelley på sin rygg. Shellley greppar tag i ett av Harilas ben som hindrar honom att ställa sig upp. Harila försöker få av honom men misslyckas och Shelley får in ännu ett ben. Shelley kopplar återigen benet. Men Harila lyckas få av honom och hamnar ovanpå. De två ställer sig upp. Harila missar med en ett-tvåa.

Rond 2

Hörnan ser ut att ha stoppat Harilas blödning bra. Direkt går Harila in och tar återigen burens centrum. Han skickar en fin slagkombination och följer upp med en hård benspark. Shelley skickar en vänster men blir kontrad med ett hårt kroppslag från Harila. Det ser ut som att Harila hittat sin rytm bättre då han prickar med flera fina slag och sparkar. Harila skickar ett hård slag me Shelley undviker och Harila hamnar på marken, med Shelley snabbt på honom. Likt hur han gjorde i första ronden tar gan sig upp på Harilas rygg och kopplar sina ben kring magen på honom. Shelley skickar vassa armbågar mot Harila som ser ut att blöda från ansiktet igen. Harila försöker återigen kasta av sig Shelley men lyckas inte. Shelley har en kroppstriangel och skickar slag mot Harila. Shelley letar in en rear naked choke, den sitter på hakan men Harila lyckas dra loss armen och komma ifrån faran. Harila rullar runt och hamnar på mage, men försöker ställa sig upp. Harila försöker rulla och få av Shelley men misslyckas igen. Shelley letar stryp men Harila jobbar fint med sitt försvar. Det rinner blod från svenskens ansikte. Han lyckas vrida sig runt och ur koppling, börjar sedan skicka tunga slag mot Shelley som nu ligger underst.

Rond 3

Shelley reagerar mycket på Harilas sparkar och fintar. Han försöker skapa distans med sidekicks men förgäves då Harila fortsätter komma fram. Shelley går in för clinch men blir prickad med en fin armbåge. Harila har skruvat upp volymen och hittar in med en stenhård högerkrok. Han följer upp det med ett knä och slag, Shelley hamnar på marken och domaren kliver emellan.

Resultat

Tobias Harila besegrar Ryan Shelley i rond 3.

The post Tobias Harila vänder på matchen – vinner via avslut! appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela