Conor McGregor lyckades klara sig ifrån en historisk förlustsvit tack vare Rico DiSciullos avslut mot Hunter Azure.

Team Conor Mcgregor tar efterlängtad seger

Rico DiSciullo (11-2) blev den enda medlemmen i Conor McGregors team att nå semifinalerna i The Ultimate Fighter 31 med en comeback i andra ronden när han brutalt knockade Hunter Azure (10-3) i en bantamviktsmatch i den sista kvartsfinalen.

DiSciullo lyckades hålla matchen stående och försvara sig från Azures nedtagningar i den första minuten men till slut lyckades veteranen, som gått fyra matcher i UFC, ta fighten till mattan där han kontrollerade Massachusetts-fightern och mörbultade där talangen under resten av ronden. Azure, som hade ett skärsår som öppnat upp hans huvud, såg ut att vara nära ett avslut vid flera tillfällen men DiSciullo visade sin stryktålighet och tuffhet till McGregors belåtenhet.

Med UFC-stjärnan skrikandes ”visa Boston-mod” visste 36-åringen att han var tvungen att hålla matchen ståendes i den andra ronden. Efter lite trash-talk fick DiSciullo till en uppercut och sedan en kraftfull högerhand som fick Azure att backa. DiSciullo klev då in i mitten av buren och träffade Azure med en högerhand innan denne försökte sig på en nedtagning men UFC-veteranen misslyckades. DiSciullo fick sedan till en hård benspark innan han sänkte Azure med en brutal högerhand. Bostonsonen följde sedan upp på marken innan Herb Dean gick in och bröt 3 minuter och 53 sekunder in i andra ronden.

Detta fick McGregor att springa runt oktagonen i ett firande medan en nedslagens och skadad Azure kom till insikt med vad som just hänt och UFC-bossen Dana White såg chockad ut av resultatet.

Efter att resultatet förkunnats tog sig McGregors firande formen av trash-talk mot Team Chandler som var mer än villiga att ge svar på tal där Roosevelt Roberts var mest högljudd. Bråket kom dock inte att eskalera.

White kom sedan att hålla ett möte med McGregor och Chandler och alla klara semifinalister för att diskutera semifinalernas matchningar.

Endast en semifinal har annonserats där Chandlers adepter Austin Hubbard och nämnde Roberts kommer drabba samman nästa vecka. Resten av semifinalerna kommer annonseras vid nästa avsnitt.

Se serien på svensk TV

Avsnittet kommer att kunna ses på TV 10 Fredag kl. 22:00 eller i Fight Pass-appen.

The post TUF 31 – Avslutade Team Conor McGregor med en vinst? appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela