Dana White är trött på att svara på frågor om Conor McGregor. Nu ryter UFC-bossen till i en intervju – och skickar ett meddelande till alla ”jävla idioter”.
– Det är en dum jävla fråga att ställa, säger White.

Från vänster: Dana White och Conor McGregor. Foto: USA Today Sports

UFC-bossen Dana White är ordentligt less på frågor om Conor McGregor.

Den irländske superstjärnan har själv sagt att han vill göra UFC-comeback snart och verkar ha ställt in kikarsiktet på en titelfajt mot lättviktsmästaren Charles Oliveira. När White öppnade för att låta McGregor få en titelchans i återkomsten – trots att han bara vunnit en av sina fyra senaste matcher – möttes han av stark kritik.

Nu väljer UFC-bossen att ryta ifrån och samtidigt klargöra att han är trött på att svara på frågor om ”The Notorious”.

– Problemet är att alla frågar ifall Conor McGregor kommer få en titelchans så fort jag gör en intervju. Det är det enda jävla grejen de frågar om. Så det enda jag svarar är att Conor McGregor inte är i närheten av en comeback ännu, så vi får se vad som händer, säger Dana White till Barstool Sports.

Läs mer: Khabib erkänner: ”Dana White hade rätt”

Dana White: ”En dum jävla fråga att ställa”

White verkar dock fortfarande inte utesluta en titelfajt när Conor McGregor återvänder till tävlan. I stället väljer han att skicka ett meddelande till alla ”dumma idioter” som skulle störa sig på detta.

– Det är en dum jävla fråga av media att ställa, men media frågar om dumma jävla saker hela dagen, varje dag. Det är det som händer. Och alla de som är arga över att Conor kanske får en titelchans, ni är dumma jävla idioter också. Om det gör dig förbannad, jösses. Ta det lugnt kompis, avslutar White.

Läs också: Låtsas vara Khamzat Chimaev: ”Han har lyckats lura Facebook”

Följ Frontkick på Facebook och Instagram för att inte missa senaste nytt!

The post UFC-bossen har ett meddelande – till alla ”j*vla idioter” appeared first on Frontkick.online.

Dela
Generated by Feedzy