Josefine Knutsson mötte just Julia Polastri. Foto via YouTube

Obesegrade svenska stråviktaren Josefine ”Thunder” Knutsson tog sig just an UFC-debutanten Julia Polastri i öppningsmatchen på nattens UFC gala i Las Vegas.

Knutsson dominerade första ronden med fina sparkar och slag. I sista sekunderna fick Polastri ner matchen på marken och landade ground-and-pound från mount.

Polastri tog ned Knutsson efter två minuter av andra ronden. Svenskan träffade med en otillåten spark från rygg men blev inte av med poäng.

Efter en hård och jämn tredje rond där båda visade sina färdigheter både på marken och stående gav domarna till slut vinsten till Knutsson med 29-28 på poängkorten.

– Jag måste jobba mer på marken, sa Knutsson efter matchen. Ingen vill stå med mig.

Läs mer: Liam Pitts klar för sin tuffaste MMA-fight hittills på AFN 7

Josefine Knutsson fortfarande obesegrad

Den svenska stjärnan var obesegrad med sju raka vinster innan nattens match, som var hennes andra i den världsledande MMA-organisationen. Nu har hon ett record på 8-0.

Josefine Knutsson och Julia Polastri skulle ha mötts redan i mars, men Knutsson var tvungen att dra sig ur matchen på grund av en skada.

Den 26-årige brassen Polastri hade tre raka vinster innan hon ströp ut Patricia Alujas på DWCS i september. Med vinsten fick hon kontrakt med UFC.

Läs mer: EXKLUSIVT: Robin Roos slåss om Cage Warriors-titeln i mellanvikt!

Följ Maximum Sports på Instagram för senaste nytt inom svensk kampsport!

The post UFC: Josefine Knutsson fortfarande obesegrad efter tuff match appeared first on Maximum Sports | Ditt hem för allt om MMA och fighting!.

Dela