UFC-mästaren vill inte möta Zhang Weili på UFC 281: Fungerar inte för mig!MMAnytt.se

UFC:s stråviktsmästare Carla Esparza (19-6 MMA, 10-4 UFC) har ryktas att möta ex-mästaren Zhang Weili (21-3 MMA, 5-2 UFC) på UFC 281 i Abu Dhabi. Matchen kommer dock inte gå av stapeln i Abu Dhabi, då Esparza har skadeproblem. Weili befäste sin position som den nästa titelutmanaren efter knockout-segern mot Joanna Jedrzejczyk på UFC 275. Efter matchen så krävde kinesen att få gå match om titeln i Abu Dhabi, något som Esparza inte vill ställa upp på. – Jag förstår varför hon uttryckte sig så, sade Esparza till MMA Junkie. Det verkar som hon inte ådrog sig några skador och att hon vill gå match nära sitt hem. Hon sköt sitt skott, tyvärr fungerar det inte för mig. Jag kommer […]

The post UFC-mästaren vill inte möta Zhang Weili på UFC 281: Fungerar inte för mig! appeared first on MMAnytt.se.

Dela