Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/c/6/b/bjjtv.se/httpd.www/wp-content/plugins/og/includes/iworks/class-iworks-opengraph.php on line 331
UFC-svensken Guram Kutateladze siktar på avslut: “Tror på mig själv!”MMAnytt.se

Det har gått 20 månader sen UFC-svensken Guram Kutateladze (12-2 MMA, 1-0 UFC) gjorde sin debut i UFC. På lördag är det dags för comeback mot ryssen Damir Ismagulov (23-1 MMA, 4-0 UFC) på UFC on Espn.  Guram kommer från ett skadedrabbat 2021 och är exalterad över att äntligen komma tillbaka till UFC-oktagonen på UFC on ESPN: Kattar vs Emmett. 30-åringen hoppas på att kunna visa upp sig från sin bästa sida efter det långa uppehållet. – Jag hoppas att jag kan visa vad jag kan, sade Kutateladze till MMA Junkie. Jag tror att jag kan visa upp mitt verkliga jag under matchen på lördag, visa upp mina färdigheter och vad jag är kapabel till. Det gjorde jag inte mot […]

The post UFC-svensken Guram Kutateladze siktar på avslut: “Tror på mig själv!” appeared first on MMAnytt.se.

Dela
Generated by Feedzy