Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/c/6/b/bjjtv.se/httpd.www/wp-content/plugins/og/includes/iworks/class-iworks-opengraph.php on line 331
UFC-talangen Shavkat jämförs med Khamzat – Vill möta superstjärnorna!MMAnytt.se

Den kazakstanska supertalangen Shavkat Rakhmonov (16-0 MMA, 4-0 UFC) var snabb med att utmana den topprankade welterviktaren Stephen Thompson (16-6 MMA, 11-1-6 UFC) efter lördagens submission-seger på UFC Vegas 57. Thompson var dock inte den enda UFC-stjärnan som 27-åringen utmanade. På presskonferensen efter galan delade Rakhmonov med sig om sina storslagna planer, utöver Thompson vill han möta superstjärnorna Jorge Masvidal och Nick Diaz. – Som alltid kommer jag inte att skynda med mina beslut, sade Rakhmonov på presskonferensen efter UFC Vegas 57. Jag ska ta min tid, vila och sedan utvärdera de kommande besluten med mitt team. Men namnen jag vill möta är, Stephen Thompson, Nick Diaz och Masvidal. HETAST JUST NU UFC-mästaren kritiserar Jon Jones – efter skandalerna: Få ordning […]

The post UFC-talangen Shavkat jämförs med Khamzat – Vill möta superstjärnorna! appeared first on MMAnytt.se.

Dela
Generated by Feedzy