Site icon BJJTV.se – Streama sport

UFC Vegas 57: Umar Nurmagomedov DOMINERAR igen – stående och på mattan!MMAnytt.se

Artikeln uppdateras Umar Nurmagomedov (15-0 MMA, 3-0 UFC), kusin till MMA-legendaren Khabib Nurmagomedov, fortsatte segertåget på UFC Vegas 57. Den obesegrade dagestanska bantamviktstalangen Umar fick ta sig an Nate Maness i helgen (14-2 MMA, 3-1 UFC). Khabib befann sig i kusinens hörna och gav honom råd under matchens gång. Den första ronden började långsamt, men efter ett par minuter kunde Umar ta ner motståndaren till mattan. Väl på mattan kunde han inte landa många betydliga slag på grund av Maness försvar, men kontrollerade matchen till slutsignalen. Matchens andra rond började på nästan samma sätt, men nedtagningen kom tidigare. Umar landade flera armbågar och slag från side control, samt knän mot kroppen. Mot slutet av ronden kunde Umar ta motståndarens rygg […] The post UFC Vegas 57: Umar Nurmagomedov DOMINERAR igen – stående och på mattan! appeared first on MMAnytt.se.

The post UFC Vegas 57: Umar Nurmagomedov DOMINERAR igen – stående och på mattan! appeared first on MMAnytt.se.