UFC Vegas 71 är förbi oss och på köpet fick vi en möjlig utmanare inom tungvikten. Nedanför finner du fullständiga resultat för galan.

Sergei Pavlovich avslutar Curtis Blaydes

Nattens huvudmatch var ett tungviktsmöte mellan Sergei Pavlovich och Curtis Blaydes. De två innehar båda en plats inom viktklassens topp 5 men i natt blev det Pavlovich som får chans att avancera uppåt.

Matchens enda rond var en aktiv sådan där båda syntes skicka släggor från höger till vänster. Ett nedtagningsförsök från Blaydes blev det innan Pavlovich kunde pressa på och till slut övermanna honom med en vild offensiv.

I och med vinsten har Pavlovich nu sex raka segrar, där alla kommit via avslut i första ronden. Innan kvällen låg han trea i tungvikten, med enbart Ciryl Gane och Stipe Miocic ovanför sig. Nu är det mycket möjligt att han lyckas knuffa ner någon av dessa för att ta sig ytterligare ett steg närmre toppen och Jon Jones.

Skallning stoppade match på huvudkortet

En av matcherna många sett fram emot på galan var den mellan fanfavoriten Bobby Green och Jared Gordon. Gordon, mest känd för sin kontroversiella förlust mot Paddy Pimblett, såg ut att förlora mot Green efter att denne fått en nedslagning som följde upp av ground and pound.

När Green firade det han trodde var en vinst visade repriser på avslutet att han tydligt träffat Gordon med en oavsiktlig skallning. Därför dömdes matchen som no-contest.

Fullständiga resultat

Huvudkort

Sergei Pavlovich besegrade Curtis Blaydes via TKO (slag) 3:08 i rond 1
Bruno Silva besegrade Brad Tavares via TKO (slag) 3:35 i rond 1
Bobby Green vs. Jared Gordon slutade som no-contest (oavsiktlig skallning)

Iasmin Lucindo besegrade Brogan Walker via enhälligt domslut (30-27, 30-27, 30-27)
Jeremiah Wells besegrade Matthew Semelsberger via delat domslut (30-27, 28-29, 30-27)

Underkort

Christos Giagos besegrade Ricky Glenn via KO (slag) 1:35 i rond 1
Montel Jackson besegrade Rani Yahya via KO (slag) 3:42 i rond 1
Norma Dumont besegrade Karol Rosa via enhälligt domslut (29-28, 29-28, 29-28)
Mohammed Usman besegrade Junior Tafa via enhälligt domslut (29-28, 29-28, 29-28)
William Gomis besegrade Francis Marshall via delat domslut (29-28, 28-29, 29-28)
Brady Hiestand besegrade Batgerel Danaa via TKO (slag) 4:21 i rond 3

The post UFC Vegas 71: Fullständiga resultat – Sergei Pavlovich hittade avslut i första ronden appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela