Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/c/6/b/bjjtv.se/httpd.www/wp-content/plugins/og/includes/iworks/class-iworks-opengraph.php on line 331
UFC-veteranen Donald “Cowboy” Cerrone pensionerar sig: “Jag ska bli filmstjärna!”MMAnytt.se

UFC-veteranen Donald “Cowboy” Cerrone lägger handskarna på hyllan efter ytterligare en tuff förlust! Cerrone tog sig an Jim Miller under helgens UFC 276 och äntrade oktagonen med kniven mot strupen. “Cowboy” hade inte tagit hem någon vinst under sex matcher och förlängde tyvärr förlustsviten med ett sjunde nederlag då Miller fann avslutet via submission i andra ronden. Cerrone kom att ta av sig handskarna och avslöjade för UFC-kommentatorn Joe Rogan att det var dags att gå vidare. – Tack Las Vegas, sade Donald Cerrone efter UFC 276-förlusten. Jag är glad att mina killar är med mig här. Men jag älskar det inte längre, Joe. Det är det längsta träningslägret jag haft under en lång tid. Jag klagar inte men jag […]

The post UFC-veteranen Donald “Cowboy” Cerrone pensionerar sig: “Jag ska bli filmstjärna!” appeared first on MMAnytt.se.

Dela
Generated by Feedzy