UFC:s första Playboy-modell: “Jag tror att Amerika ändrade mig”MMAnytt.se

UFC:s första Playboy-modell Maryna Moroz tror att flytten från hemlandet Ukraina till USA förändrade henne som person. “The Iron Lady” Moroz avslöjade tidigare i veckan att hon blir den allra första UFC-fightern någonsin att samarbeta med det ikoniska Playboy. Det är en dröm som inte hade förverkligats om hon inte hade flyttat till USA. – Tidigare så var jag en väldigt reserverad person, sade Moroz till TMZ Sports. Jag tror att Amerika har förändrat mig nu. Nu är jag mer öppen och känner mig mer energisk. När jag delar med mig av nakenbilder skriver folk bra meddelanden till mig och jag får energi av det. Jag älskar det så mycket. Min första (prioritet) är träningen, men efter all tid i gymmet vill […]

The post UFC:s första Playboy-modell: “Jag tror att Amerika ändrade mig” appeared first on MMAnytt.se.

Dela
Generated by Feedzy