Efter ett bakslag under den föregående veckan verkar problemen fördjupas för den eteblerade svenska MMA-organisationen. Enligt uppgifter är hela galan inställd.

Galan sköts fram – nu är den inställd!

Den ursprungliga tanken var att Superior Challenge 27 skulle äga rum den 16:e mars, tidigare i år. Istället fick eventet ett nytt datum i form av den 25:e maj. Anledningen till att skjuta upp galan var att ’säkerställa den exceptionella upplevelsen’ som organisationen vill förmedla till publiken.

Under den föregående veckan började det cirkulera uppgifter om att krisande bolaget Viaplay har slopat organisationens galor från och med det tilltänkta eventet Superior Challenge 27.

Enligt flera oberoende källor till Kimura verkar det nu som att hela galan har ställts in. Organisationen själva har dock inte gått ut med någon information angående detta och i skrivandes stund går det fortfarande att köpa biljetter till eventet. Kimura har sökt organisationen för en kommentar och kommer återkomma i frågan vid respons.

Galan var inbokad att äga rum Annexet i Stockholm. Det var tänkt att en veteranfajt mellan den tidigare UFC-fajtern Papy Abedi och K1-legendaren Rickard Nordstrand skulle toppa galan. Även organisationens profiler Bartosz Wojcikiewics och Robin Roos var inbokade för varsin match under kvällen.

Superior Challenge 27: Tilltänkt matchkort

Papy Abedi vs Rochard Nordstrand
Bartosz Wojcikiewics vs Vinicius
Robin Roos vs Jonas Boene
Ceclie Bolander vs TBA
Mohamed Zaray vs Craig Edwards
Christopher Bajo vs Joachim Tollefsen
Nermin Hajdarpasic vs Joffie Houlton
Sebastian Gonzalez vs Karvann Ahmadi
Enes Kolari vs Courtney Henville

The post Uppgifter: Den hajpade svenska MMA-galan är inställd appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela