Nyheter


Uppgifter: UFC återvänder till London sommar 2023!

Publicerat 29 mars, 2023

By Sebastian Vendel-MartinezDet verkar som att UFC-kommentatorn Michael Bisping kan ha råkat avslöja att UFC återvänder till London, England under sommaren 2023. Mer specifikt verkar det som att UFC London blir av den 22 juli. 

Det var i en video på sin Youtubekanal som Bisping talade om fejden mellan Paddy Pimblett och Jared Gordon

– Han [Pimblett] kan inte möta någon just nu för att han är skadad. Han har opererats. Det kommer ta ett par månader. 

Bisping fortsatte sedan att försäga sig och avslöjade de påstådda planerna. 

– UFC London den 22 juli, jag hade velat se honom [Pimblett]. Vi är i mars, april, maj, juni, juli. Det är fyra månader bort. Det kommer ta ett tag innan han är tillbaka i full styrka. 

 I dagsläget har UFC inte bekräftat några konkreta planer om en återkomst till London i år, men Bispings uttalande är utan tvekan antyda på UFC:s sommarplaner. Brittiska MMA-medier har dock tagit uttalandet som en tydlig indikation på en återkomst till Storbritannien. 

BREAKING

UFC Set to Return to London on July 22ndhttps://t.co/hcznf5f5u3

— Combat Sports UK (@CombatSportsUK) March 28, 2023

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

Kan den brittiska eliten vara klara för match?

UFC 286 var den senaste galan som ägde rum i London, ett event som avslutades med den framemotsedda tredje matchen mellan welterviktsmästaren Leon Edwards och ex-mästaren Kamaru Usman.

Bortsett från Edwards så är Pimblett och tungviktaren Tom Aspinall – bägge återhämtar dock sig från skada. Pimblett skadade ankeln i matchen mot Jared Gordon på UFC 282 i december förra året. Aspinall skadade knäet i förra årets UFC London i juli men verkar vara på bättringsväg. 

Den topprankade fjäderviktaren Arnold Allen är inbokad för att möta den forne mästaren Max Holloway den 14 april. 

Den obesegrade flugviktaren Muhamad Mokaev är på väg upp men skadade sitt knä i sin senaste vinst på UFC 286 och det är oklart när han är redo att stiga in i buren igen. 

Läs också:

Svenska UFC- och MMA-matcher 2023: Guide, Schema och RyktenKhamzat Chimaev med oväntat besked i natt: ”Jag vill ha fajten”Lista: Sveriges 10 bästa proffsboxare 2023

Vilka hade du velat se tävla under UFC London sommaren 2023? 

ANNONS

Inlägget Uppgifter: UFC återvänder till London sommar 2023! dök först upp på Maximum Sports | Ditt hem för allt om MMA och fighting!.

Dela