Alex Pereira sparrade nyligen med Sean Strickland. Mötet filmades och ligger nu ute på förstnämndes youtubekanal.

Alex Pereira tränar med Sean Strickland

Alex Pereira är inbokad för sin första UFC-match i lätt tungvikt. Mot honom ställs Jan Blachowicz som tidigare varit mästare i viktklassen. Ett tufft test som Pereiras rival Israel Adesanya inte lyckades med.

Inför matchen kom det fram att ”Poatan” skulle träna med Sean Strickland. De två möttes förra sommaren och det kom att bli den sista vinsten nödvändig för Pereira att få slåss om bältet.

Med ett kamerateam på plats spelades mötet mellan de två in och ligger nu uppe på youtube. Efter en inledning fri från dålig stämning tog de på si handskar och skydd för att sparras med varandra. Därefter slog de säck och på sidan stod Glover Teixeira med tips till dem. Se klippet nedanför.

Möter Blachowicz i juli

Matchen mot Blachowicz kommer äga rum på UFC 291, den 29 juli. På samma gala ser vi returmötet mellan Justin Gaethje och Dustin Poirier.

Pereira kommer från en förlust mot Israel Adesanya. Efter att Pereira avslutade Adesanya i deras första MMA-match, bokad returen in direkt. Trots en fin prestation från Pereira lyckades Adesanya kontra sig till ett avslut och kunde så sätt ta tillbaka bältet.

Trots sin korta tid i organisationen (debuterade 2021) har Pereira redan hunnit ta ett bälte och nu siktar han på ännu en titel i den tyngre viktklassen.

The post VIDEO: Alex Pereira sparrar med Sean Strickland appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela