Hajpade Shara Magomedov är fortsatt obesegrad efter sin efterlängtade andra match i UFC.

Shara Magomedov vs Antonio Trocoli

Rond 1

Trocoli sätter press med det samma. Pressar Shara bak mot burväggen och skickar slag. Ryssen försöker skapa distans med en snurrspark, men de två hamnar i clinch. Trocoli matar på med slag, Shara är alldeles röd i kroppen efter alla smällar. Domaren separerar de två och startar om i mitten av buren efter att Trocoli greppade tag i buren för att behålla sin position. Shara använder sitt främre ben likt en boxare använder sin jabb, växlar högt och lågt för att störa och sätta upp mer kraftfulla tekniker. Trocoli går in och lyckas få med sig några rena slag. På distans är det helt och hållet Shara som är i kontroll, Trocoli lyckas bättre när han kan slå sig in till boxaravstånd. Trocoli clinchar pch lyckas dria igenom en nedtagning. Shara kommer på fötter. Fint knä från Trocoli.

Rond 2

Stenhård benspark från Shara, ännu en. Trocoli flyttar nästan hela kroppen närhan tog emot den senaste bensparken. Clinch från Trocoli, Men Shara får in ett knä följt av ett slag under separationen. Ren, snärtig jabb från Trocoli. Magomedov fortsätter att piska på mot benet, växlar snyggt upp med sidekick mot kroppen. Trocoli går på nedtagning men Shara försvarar fint. Trocoli var i stort sett klar med en nedtagning men Shara höll sig kvar i buren och stannade på fötter. Domaren reagerar inte alls, trots att Shara själv var noga med att be om ursäkt. Shara kan ta sig loss och får in en kombination som skakar Trocoli.

Rond 3

Shara öppnar med tre sparkar, alla i olika höjd, först kropp, sen huvud och slutligen mot benet. Vacker teknik från ryssen. Magomedov med en klockren högerkrok. Huvudspark från Shara. Shara ökar tempot och skickar mängder med slag. Trocoli står helt passiv och svarar inte med någonting alls. Alla slag tar han utan att höja sina händer. Shara släpper sina hnder och Trocoli faller till mattan. Domaren kliver emellan.

SHARA MAGOMEDOV’DAN 3. RAUNTTA NAKAVT! #UFCSaudiArabia pic.twitter.com/fHVtUgHmLb

— UFC Türkiye (@ufc_turkiye) June 22, 2024

Resultat

Shara Magomedov besegrar Antonio Trocoli via TKO, rond 3 (2:27)

Trocoli tog matchen på tre dagars notis och behövde under den tiden banta 9 kg. Det var väldigt tydligt i rond tre att han var helt slut energimässigt.

På sociala medier var det flera som pekade ut Goddards misstag av att inte ge poängavdrag eller ge fördel i position till Trocoli efter Magomedovs fence grab. Nedanför kan du se den kontroversiella händelsen.

UFC Fight Night: Whittaker vs. Aliskerov : Kingdom Arena, Riyadh, Saudi Arabia . Main card . Free fights UFC On ABC 6 .

Shara Magomedov vs Antonio Trocoli

wtf Blatant Fence grab

Marc Goddard doesn’t take a point ?? pic.twitter.com/IYKoNhpfKS

— Just zipped a bong hit with my bear Ted (@stonedagainbros) June 22, 2024

Vad är era tankar kring matchen?

The post VIDEO: Dominant Shara Magomedov blev subjekt för domarkontrovers appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela