En fajter läxade nyligen upp en poängdomare efter ett domslut i samband med Fury FC 89. Fajtern tog, bland annat, upp kriterierna för att vinna en match.

Fajter ber poängdomaren att lämna yrket bakom sig

Under den gångna helgens Fury FC 89 klev ”The Baby-faced Killer” Cameron Smotherman in i buren för en bantamviktsdrabbning. För motståndet stod Ryan Kuse. Två av matchens tre poängdomare gav segern till Smotherman, som därmed gick segrande ur drabbningen via delat domslut. I samband med sin segerintervju riktade Smotherman skarp kritik mot fajtens tredje poängdomare. Enligt Smotherman var det tydligt att han åstadkom mer skada än sin motståndare, vilket är ett centralt kriterier för att gå segrande ur en match.

Enligt Smotherman är poängdomaren i fråga kass och borde pensionera sig från sitt jobb. Transkribering via MMA Fighting.

Damage wins fights. To that judge, 30-27, you f*cking suck. I hope you quit. Damage wins fights, and if that’s the criteria, I’m going to win every f*cking time.

Domaren i fråga är Chance Williams, som gav alla tre rundorna till Kuse i en klassisk kamp mellan brottare och striker. Smotherman var striker i det här fallet, och även om hans nedtagningar och försvar på marken sattes på prov stod han för en fin insats och stack framförallt ut i en positiv bemärkning i matchens tredje rond. Men Williams såg inte det på det viset, vilket resulterade i Smothermans irritation under intervjun efter matchens slut.

Läsaren kan ta del av den ovannämnda händelsen i klippet nedan.

pic.twitter.com/40aqiPj5Sh https://t.co/JyzJsTYNT1

— Alex Behunin (@AlexBehunin) April 22, 2024

The post VIDEO: Fajter skäller ut domare inne i buren – ’Du är kass!’ appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela