Ett fan valde frivilligt i dagarna att ta emot en spark från UFC-mästaren i tungvikt Jon Jones.

Jon Jones sparkar fan under seminariet

Nästan lika länge som modern MMA funnits har fans runt om i världen undrat hur deras ben skulle tåla en spark från en professionell fighter.

Svaret är ofta detsamma; inte särskilt bra. Den huvudsakliga variabeln är hur illa de blir skadade när de låter någon som arbetar med att sparka ben sparka dem.

För ett modigt fan blev resultatet ett par kryckor efter att han träffat(s) av Jon Jones. Herren valde inte heller att nöja sig med ett ben utan valde även att bita ihop under en andra spark vilket kom att stå honom dyrt.

I videon nedan kan ni se hur Jones sedan gratulerar herren över att ha fått sina ben manglade.

This trend of letting professional MMA fighters kick you in the leg only ever ends one way

pic.twitter.com/yKKMkNlpa6

— MMA Orbit (@mma_orbit) March 11, 2024

Jones har sparkat, armbågat och knäat flera fans under de senaste veckorna under en turné i Australien och Thailand. Tungviktsmästaren håller fortfarande på att läka från sin skadade bröstmuskel som gjorde att han fick hoppa av sitt första titelförsvar mot tidigare mästaren Stipe Miocic vid UFC 295.

Jones har efter detta varit aktiv med att hålla seminarier. En del fans har under dessa klivit fram för att få en signatur som kanske är mindre permanent än en autograf men definitivt mer minnesvärd.

Jones förväntas nu att möta Miocic senare i år för sitt första titelförsvar i tungvikt. Matchen skulle kunna bli hans sista i sporten efter mer än ett decennium i toppen av MMA-världen som lätt tungviktsmästare och tungviktsmästare.

The post VIDEO: Fan på kryckor efter (frivillig) spark från Jon Jones appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela