Bisarra scener ägde rum när en fighter nästan knockar sig själv medvetslös.

’Freak Show’ i Tjeckien

Under den gångna lördagen, i vimlet av både UFC och Cage Warriors, ägde den något ödmjukare produktionen Red Face 3 rum i Prag, Tjeckien. På Praha Unyp Arena lade man fokus på mer lättsam underhållning i form av influencermatcher och så kallade ’freak shows’. Det var i en blandning av de två kategorierna som galans mest uppmärksammade match föll.

Drobenka Kotlarova, marknadsförd som ”Judo mästare”, mötte influencern Regina Labajova. En markant storleksskillnad var tydlig från första anblick.

Kotlarova, den tyngre av de två, följde sin motståndare runt buren innan hon slutligen beslöt sig för att rusa till attack. Labajova kunde röra sig ur vägen vilket ledde till att Kotlarova snubblade in i buren med huvudet först. Smällen tog och hon var nära på att avsluta sig själv.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av RED FACE (@redface.cz)

Hon fick komma på fötter igen. Labajova kunde sedan avsluta matchen genom att dra ner det till marken och där koppla ett stryp.

Åldersmatch på samma kort

Senare under ovan nämnda gala kunde publiken se på en match vars tema var att alla deltagande var äldre. Utan någon exakt siffra kan kvinnliga deltagare, en bra bit över lämplig ålder för MMA, ses gå in i buren.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av RED FACE (@redface.cz)

Huruvida matchen var ’äkta’ eller iscensatt är svårt att säga… På organisationens sida hittar du flera matcher av liknande natur.

Vad tycker du om tillställningar av denna sort, så kallade ’Freak Show’ matcher? Har de någon som helst plats i sportsliga sammanhang?

The post VIDEO: Fighter knockar nästan sig själv under ’Freak Show’ appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela