Jake Paul må inte vara en boxare i världsklass ännu. Det finns dock ingen tvekan om att han ändå slår  väldigt hårt.

Jake Paul knockar Lil Pump under sparringsession

Den 27-årige boxaren Jake Paul bevisade detta efter att rapparen Lil Pump önskade att träffas av ett kroppslag. Detta efter att de spelat in en podcast tillsammans. Det går lätt att konstatera att det inte slutade bra för rapparen vilket ni kan se nedan:

Jake Paul dropped Lil Pump pic.twitter.com/v5X0FdC7Oa

— Happy Punch (@HappyPunch) April 4, 2024

Videon från Pauls podcast BS visar hur den professionella boxaren laddar upp med ett slag och sedan träffar hiphopstjärnan brutalt med kroppslaget. Lil Pump, vars riktiga namn är Gazzy Garcia, föll omedelbart till marken där han vred sig i smärtor.

Medan han fortsatte att lida av konsekvenserna av sitt val stod  Paul över honom och sade följande:

I told you, you didn’t have to do it.

Lil Pump, som är 165 centimeter, hade inte mycket att skydd mot slaget och reaktionen visade att det inte var en bra idé att kliva in i situationen med en professionell kampsportare.

Pauls avbrott från träningen för att tillintetgöra en känd rappare var dock bara en mindre distraktion medan han fortsätter att förbereda sig för matchen i juli mot boxningsstjärnan Mike Tyson.

Den kritiserade matchningen mellan Paul och den 57-årige boxningslegendaren kommer att visas på Netflix den 20 juli. Matchen äger rum i Dallas, Texas.

The post VIDEO: Jake Paul sänker rapstjärna med brutalt slag appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela