Israels Natan ”Leathel” Levy välkomnade nyligen ett internettroll till gymmet för en sparringmatch. Föga förvånade imponerade den förstnämnda mest.

Natan Levy hamnade i konflikt på sociala medier

Levy kritiserade nyligen den högerradikala profilen Nick Fuentes via sociala medier. Ett internettroll ville försvara Fuentes ära och utmanade Levy till en match. Internettrollet hävdade dock att han inte är en hatfull person, utan att han älskar alla. Den sistnämnda bjöds in till gymmet och efter att Xtreme Coutures Ray Sefo försäkrat sig om att trollet skrivit under ett papper där han lovar att inte stämma gymmet vid skada, var det dags för en sparringmatch.

Internettrollet misstänkte att han skulle klara sig bra mot Levy, eftersom han tidigare har tränat både karate och taekwondo. Dessutom har han ”spelat UFC 4 mycket”.

Levys gymkamrat Chris Curtis tittade på sparringsessionen med stort intresse. Även Curtis har stött ihop med ett av sina nättroll i det verkliga livet.

Kolla in den ovannämnda sparringmatchen i klippet nedan.

Levy har tagit hem två raka vinster i UFC, varav den senaste ägde rum i december, förra året. Han var inbokad för en match mot Pete Rodriguez i våras, men den sistnämnda drog sig ur i samband med viktnedgången inför drabbningen. Den 31-åriga lättviktaren har gått 2-1 i UFC och hans totala matchfacit lyder 8-1-0.

The post VIDEO: Natan Levy krossar internettroll – ”Spelat mycket UFC 4” appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela