Nyheter


Video: Nu kan du se Andreas Gustafsson vs Toni Lampinen – helt gratis!

Publicerat 16 juni, 2023

By Sebastian Vendel-Martinez

Foto: Stefan ”The Grey” RomareTidigare i månaden bjöds fansens på vad som utan tvekan är årets bästa svenska MMA-match: det numera legendariska mötet mellan Västerås Fight Clubs Andreas ”Bane” Gustafsson och finske Toni Lampinen i huvudmatchen på Fight Club Rush 16. 

Herrarna drabbade samman i ett intensivt tempo från start och inom loppet av några sekunder hade blodet redan börjat flöda. När Lampinen träffade med en brutal armbåge kom Gustafsson igång och lossade iväg en skoningslös slagserie. 

Matchen ekar redan i historieböckerna och nu har UFC Fight valt att släppa matchen i sin helhet, helt gratis på YouTube! Se videon nedan! 

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

Video: Andreas Gustafsson vs Toni Lampinen 

Sedan matchen ägde rum har den hyllats på alla möjliga håll. Fans, fighters, promotors och alla möjliga har i enighet lyft fram det blodiga mötet som ett av de bästa i svensk MMA-historia. 

– Detta var ett krigarhjärta mot ett krigarhjärta och de var båda så mentalt starka och motiverade att utkomsten blev denna fantastiska match, berättade Gustafsson tränare Jörgen Hamberg för Maximum Sports. Jag njöt, jag förfärades, jag skrämdes, jag var frustrerad, jag fann hopp i ett sådant tempo och i sådan blandning att jag efteråt kände det som jag själv gått matchen. Helt överväldigad men ödmjuk att fått vara där och upplevt denna historiska match.

Läs mer

Svenska UFC- och MMA-matcher 2023: Guide, Schema och RyktenKhamzat Chimaev med oväntat besked i natt: ”Jag vill ha fajten”Lista: Sveriges 10 bästa proffsboxare 2023

 

Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Inlägget Video: Nu kan du se årets svenska MMA-match – helt gratis! dök först upp på Maximum Sports | Ditt hem för allt om MMA och fighting!.

Dela