Robelis Despaignekan möjligen vara ett namn att lägga på minnet. Kubanen med olympiska meriter börjar göra sitt ett namn i MMA-världen.

Robelis Despaigne har två avslut på under minuten

Kubas Despaigne, som numera står med ett obesegrad med tre raka vinster, är en tungviktare som besitter stor knockoutkraft. Inför helgens match kom Despaigne senast från en knockoutvinst över. Travis Gregoire. Fighten ägde rum i samband med Fury FC 80 och drabbningen tog slut efter endast tolv sekunder. Under helgen fight spenderade dock Despaigne endast en fjärdedel av den tiden inne i buren.

Despaigne behövde bara tre sekunder för att sänka Stevie Payne på Fury Challenger Series 7. Domaren signalerade för start, de möttes i mitten, och Despaigne landade en höger spark mot huvudet som fick Payne att falla till kanvasen. Despaigne följde efter till marken, men matchdomaren klev emellan så fort han hann tid.

Kolla in den tre sekunder långa matchen.

FULL FIGHT!!!!

This has to be a Fury FC record!!#FCS7 pic.twitter.com/CqRV8MoeA2

— UFC FIGHT PASS (@UFCFightPass) September 24, 2023

Despaigne, 35 år gammal, vann en bronsmedalj för Kuba i taekwondo vid sommar-OS 2012. Med sin storlek, skicklighet och atletism visar Despaigne sig vara et problem redan tidigt i sin professionella och obesegrade MMA-karriär.

Här nedan kan läsaren ta den av undertecknads lista över topp 5 olympier som tagit steget över till MMA.

Topp 5 olympiska medaljörer som tagit steget över till MMA

The post VIDEO: Olympisk medaljör avslutar MMA-match på 3 sekunder appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela