Under kvällen den 23:e december kliver Otto Wallin in i buren för att ställas mot Anthony Joshua. Nu har en kreativ trailer släppts inför eventet.

Otto Wallin möter Anthony Joshua

Årets uppesittarkväll blir lite annorlunda. Boxningseventet Day of reckoning äger rum och är fullspäckat med intressanta matcher. I den delade huvudmatchen ställs Wallin mot Joshua. Svensken har tagit hem sex vinster sedan sin förlust mot Tyson Fury. Än så länge den enda förlusten i Wallins professionella karriär. Joshua har tagit hem två raka vinster sedan sina två förluster mot Oleksandr Usyk.

Wallin står med ett totalt matchfacit som lyder 26-1-0 och Joshuas dito lyder 26-3-0. Wallin är rankad på plats nummer nio, sett till WBC:s tungviktsranking. Vid vinst blir det troligtvis ett stort steg uppåt i rankingen, eftersom Joshua är andrarankad i nuläget. Ett steg under Wallin återfinns UFC:s tidigare tungviktsmästare Francis Ngannou.

Under en exklusiv intervju med Kimura delade Wallin med sig av sina tankar inför matchen.

Jag skulle säga att förberedelserna inför denna matchen skiljer sig nog inte så mycket från de andra. Men det är klart, lite små taktiska grejer skiljer sig, men annars tränar jag alltid bra och fokuserat. Så jättemycket skiljer det inte. Men det som Joshua har som andra motståndare inte haft, det är väl kanske storleken. Även om Fury är längre än han, så är Joshua en stark boxare. Rätt muskulös, som både kan vara bra för honom men också en nackdel tror jag.

Läsaren kan ta del av intervjun i sin helhet här.

I galans huvudmatch väntar en drabbning mellan Deontey Wilder vs. Joseph Parker. Eventet äger rum i Saudi Arabien. I Sverige sänds galan på DAZN.

Nu har ett marknadsföringsklipp publicerats inför galan. I den 1:39 långa videon kan man se kortets deltagare som zombies. Kolla in trailern i videon nedan.

The Day of Reckoning is here
16 of the best fighters from all around the world competing in one place.. one ring

Watch Live exclusively on Dazn Pay-Per-View Worldwidehttps://t.co/miEY4A1F51#RiyadhSeason#DayofReckoning#BigTime
pic.twitter.com/2AwukYrxVI

— TURKI ALALSHIKH (@Turki_alalshikh) December 13, 2023

The post VIDEO: Otto Wallin är zombie i galen trailer inför stora matchen appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela