Den tidigare UFC-mästaren och nuvarande titelhållaren i ONE Championship, Demetrious Johnson, visade upp sig på Pan American Championship.

Demetrious Johnson imponerar under Pan American Championship

”Mighty Mouse” vann guld i sin valda viktklass, Masters division, och tog medalj i klassen för öppenvikt.

Den senare tävlingen krävde att Johnson, som är cirka 160.02 och vägde runt 70 kg för tävlingen, skulle möta jättar som den 190 centimeter långa och 112 kg tunga motståndaren han gick match mot i kvartsfinalen.

Längd- och storleksövertaget till trots hade Michael Sante Medina inte tillräckliga kunskaper för att övervinna Johnsons, som vann matchen i de sista sekunderna av drabbningen. Eventet ägde rum på Osceola Heritage Park i Kissimmee, Florida, USA.

Johnson förlorade till slut i finalen av öppenviktsturneringen, genom ett triangelstryp från Brendan Paul Gagnon, som rapporterades väga 97.5 kg.

Johnson har tidigare sagt att brottningstävlingar som Pan-Ams är en del av det som håller honom inspirerad i slutet av sin framgångsrika karriär.

Kolla in videon nedan för att se Johnsons videoblogg om upplevelsen och höjdpunkterna från hans matcher. Via Johnsons Youtube-kanal.

”Mighty Mouse” gick sin senaste MMA-match i maj, tidigare i år. 37-åringen har ingen ny match inbokad i skrivandes stund. Han står med ett totalt matchfacit som lyder 25-4-1.

The post VIDEO: Se Demetrious Johnson besegra 42 kg tyngre motståndare appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela