Justin Gaethje var glad att se Benoit Saint-Denis bli knockad på UFC 299.

Benoit Saint-Denis blev avslutad

Under den gångna helgen gick UFC 299 av stapeln och vi fick se flera intressanta matcher. Bland dessa var Dustin Poirier mot hajpade Benoit Saint-Denis. Fransmannen hade fem raka vinster i UFC, varav fyra kommit via avslut. Han har gjort sig känd som en aggressiv fighter med mycket kraft i slagen. Men mot ”The Diamond” kom detta att bli hans fall.

Efter att ha fått Poirier i gungning satte Saint-Denis tung press och skickade hårda svingar i hopp om en knockout. Men i andra ronden kunde veteranen läsa attackerna vilket ledde till några vältajmade kontringar. Till slut blev det för mycket och ”God of War” föll ihop. Domaren bröt och förlusten var ett faktum. Hans andra i UFC.

Justin Gaethje reagerar: Ja! Ja! Ja!

Bland de många som följde galan fanns den tidigare titelutmanaren Justin Gaethje. I ett videoklipp ser vi honom reagera på ovan nämnda matchen minst sagt entusiastiskt. I och med avslutet reste han sig upp, jublade och gav high five till folk i rummet. Se reaktionen här:

Justin Gaethje reacts to Dustin Poirier KO over Benoit Saint Senis. pic.twitter.com/ZPqZtxt4x9

— Home of Fight (@Home_of_Fight) March 11, 2024

Yes! Yes, yes! Fuck that kid.

Gaethje kommer själv från en KO-vinst. Detta mot just Dustin Poirier. Det var andra gången de två möttes vilket betyder att båda har varsin vinst mot varandra.

Justin är bokad för att möta Max Holloway på jubileumsgalan UFC 300. De två kommer att slåss om BMF-bältet. En titel som myntades i samband med Jorge Masvidals match mot Nate Diaz.

Gaethje är 35 år gammal och har ett matchfacit på 25 vinster och fyra förluster.

The post VIDEO: Se Justin Gaethje jubla åt hajpade fighterns KO-förlust appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela