Under Karate Combat 29 bröt ett slagsmål ut mellan två rivaliserade team.

Slagsmålet fångades på film

Shahzaib Rindh och Tommy Azouz gick match mot varandra under lördagens Karate Combat. En stor irritation började komma från respektive hörnor och när slutsignalen ljöd började objekt kastas från båda sidorna.

Det började med tandskydd att Azouz sprang upp från matchområdet och kastade sitt tandskydd mot Rindhs hörna. Därefter kom vattenflaskor och en stol som hamnade i publiken.

Organisationens säkerhetsteam klev in och lyckades stoppa bråket. Därefter blev de involverade bortförda från området och galan kunde fortsätta.

Se bråket från olika vinklar:

HOLY SHIT!!! WE GOT A BRAWL at @KarateCombat 39!! @BloodyElbow
#kc39 pic.twitter.com/1s6IUbHUwp

— TheEddieMercado (@TheEddieMercado) May 21, 2023

Lol this shit crazy pic.twitter.com/BngHOiYqNA

— KJ Crypto (@koreanjewcrypto) May 21, 2023

Chairs flying as shit gets heated outside the pit @KarateCombat pic.twitter.com/wm2qoRBEUv

— Gabriel Haines.eth (@gabrielhaines) May 21, 2023

Galan kunde fortsätta

Bråket kunde snabbt dämpas ner och brytas upp så att galan kunde fortsätta. De två utövarna fördes tillbaka till ”the pit” och resultatet kunde läsas upp. Vinnaren var Rindh som efter en tidig nedslagning kunde komma tillbaka och ta hem en domslutsseger.

Karate Combat växer i populäritet

Organisationen är relativt ung. Idén är att sätta Karate och dess utövare i ett mer modernt sammanhang med nytt regelsystem och i ”the pit” som är deras motsvarighet till MMA-buren. Som en grop ner i marken får deltagarna kliva upp på gropens sluttningar och så sätt använda den till sin fördel.

I organisationen har vi svenska Samuel Ericsson som representant. Men i framtiden kan det bli fler då bland annat Oliver Enkamp uttryckte sitt intresse för tävlingsformatet när Kimura intervjuade honom inför hans senaste match.

The post VIDEO: Stort slagsmål bryter ut under Karate Combat i Miami appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela