Nyheter


Wolf Fight Promotion 9: Titelmatch och stor MMA-comeback väntar fansen!

Publicerat 16 oktober, 2023

By Sebastian Vendel-Martinez

Foto: Patrik ”Morotskakan” PerssonWolf Fight Promotion (WFP) 9 är inbokat för Kalmar den andra december och Maximum Sports kan nu avslöja detaljer om den kommande galan! 

Eventet kommer äga rum på SBB Arena, en stor uppgradering från Kalmar Sporthall där WFP 5 ägde rum förra året. 

Dessutom kommer Kalmars egna Daniel Bergström göra comeback i MMA! Motståndet är ännu inte avslöjat men enligt våra källor blir det ett bekant ansikte från WFP:s tidigare galor. 

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

Mellanviktsmästaren återvänder för nytt försvar! 

Utöver det kommer dessutom Tor Sohlström, regerande mellanviktsmästare i A-klass, att göra sitt första titelförsvar! Titelutmanaren är i dagsläget inte heller officiell. 

WFP har under en lång tid haft bland de bästa A-klassmellanviktarna och det finns gott om potentiella titelutmanare till tronen. 

Fler matcher och fighters kommer att annonseras inom de närmsta veckorna inför galan, håll ögonen på Maximum Sports för uppdateringar kring eventet! 

Läs mer

Svenska UFC- och MMA-matcher 2023: Guide, Schema och RyktenKhamzat Chimaev med oväntat besked i natt: ”Jag vill ha fajten”Lista: Sveriges 10 bästa proffsboxare 2023

Vilka fighters hoppas du på att se tävla på Wolf Fight Promotion 9? 

Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Inlägget Wolf Fight Promotion 9: Titelmatch och stor MMA-comeback väntar fansen! dök först upp på Maximum Sports | Ditt hem för allt om MMA och fighting!.

Dela