Yair Rodriguez: UFC ger mig titelchansen om jag vinner helgens match!MMAnytt.se

Yair Rodriguez påstår att han står på tur för UFC:s fjäderviktsmästare Alexander Volkanovski – om han vinner mot Brian Ortega i helgen vill säga! Insatserna har ökat inför drabbningen mot Ortega (15-2 MMA, 7-2 UFC) på helgens UFC on ABC i Elmont, New York. Enligt Rodriguez (13-3 MMA, 8-2 UFC) har nämligen UFC försäkrat honom att han får en chans mot regerande mästaren Volkanovski om han vinner. Det avslöjade Rodriguez i en intervju med Ariel Helwani på “The MMA Hour” i måndags. – Ja, det sade de till mig och det är vad vi siktar på, sade Rodriguez. Först och främst ska jag vinna den här matchen, och sedan ge mästaren lite tid att läka. Sedan är det dags. Men först […]

The post Yair Rodriguez: UFC ger mig titelchansen om jag vinner helgens match! appeared first on MMAnytt.se.

Dela
Generated by Feedzy