Zabit avslöjar “främsta anledningen” till varför han tröttnade på UFC!MMAnytt.se

Den tidigare UFC-fjäderviktaren Zabit Magomedsharipov (18-1 MMA, 6-0 UFC) meddelade för några månader sedan att han pensionerar sig från MMA. Den 31-årige fightern hade en framgångsrik UFC-karriär med sex raka vinster. Zabit har tidigare uttryckt att pensionerade sig för att skadeproblemen blev för stora, och att hade problem med att få matcher. Under en presskonferens tidigare i veckan gick den forn UFC-fightern in på detaljerna kring varför han valde att sluta med MMA. – Det fanns många skäl, sade Zabit till Fighting Flashback under en presskonferens. För det första så vägrade folk att möta mig, jag hade inga matcher på två år. Sedan kom skadorna, jag blev ofta sjuk och jag återhämtade mig inte. – Den främsta anledningen var att de […]

The post Zabit avslöjar “främsta anledningen” till varför han tröttnade på UFC! appeared first on MMAnytt.se.

Dela