Sveriges Zlatan Ibrahimović har tagit parti inför helgens stora boxningsmatch mellan Tyson Fury och Oleksandr Usyk.

Zlatan Ibrahimović uttalar sig om historiska boxningsmatchen

Tyson Fury har fått ett lyckönskningsmeddelande från Zlatan Ibrahimovic inför hans fight med Oleksandr Usyk. Här kan läsaren kolla in all information om du ser helgens match.

Den tidigare landslagsmannen och legendariska fotbollsstjärnan är ett stor fan av Gypsy King och uppmanade honom att ”göra historia” i Saudiarabien.

Fury kan bli obestridd tungviktsmästare genom att besegra Usyk på lördag, med båda fighters obesegrade inför sammanstötningen.

Ibrahimovic uppmanade Fury att njuta av sig själv i ringen men såg till att påminna britten om att han måste vinna.

Han sa i ett videomeddelande till boxaren: ”Tyson Fury, vad är det? Hoppas du har haft en bra förberedelse inför träningslägret. Du ser bra ut, du ser skarp ut.”

Njut av fighten. Jag är ganska säker på att du vet vad du måste göra. Och jag är ganska säker på att du kommer att göra det du alltid har gjort, skapa historia.

Var dig själv. Gå in där och dansa och låt oss njuta. Men det viktigaste är att göra det du kan göra och det är att vinna. Gå ut där och ha kul och se till att du vinner, som alltid. Skapa historia och vi kommer att titta på.

Fury, 35, har antytt en chockerande taktikförändring inför den största fighten i sin karriär, genom att slå kuddar med tränaren SugarHill Steward i en southpaw-position den här veckan.

Gypsy King kanske tror att ställningen är det bästa sättet att motverka Usyks egen southpaw-stil, som fick det bättre än Anthony Joshua två gånger.

Så ser du helgens gala

Sändningen drar igång 18:00 den 18:e maj. Galan sänds exklusivt som PPV hos DAZN till en kostnad av 230 SEK. Här kan läsaren kolla på den historiska galan.

The post Zlatan Ibrahimović har valt sida inför Tyson Fury mot Oleksandr Usyk appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela