Nyheter


Danijel Grbic vinner huvudmatchen!

Publicerat 30 september, 2023

By Sebastian Vendel-Martinez

Foto: Björn JohanssonGrbic knep sin första seger som proffs

Wolf Fight Promotion (WFP) 8 är nu avslutat och vilken gala det till slut blev. I huvudmatchen var det Göteborgs Enes Kollari som ställdes mot Malmös Daniel Grbic i mellanviktsklassen. Inför det upphajpade mötet var konkurrenterna fast övertygade om att just de skulle ta hem segern. Men när matchen väl brakade loss inne i oktagonen var det Redlines Grbic som imponerade på publiken i Halmstad. 

Efter tre ronder gick matchen till domslut och det var tydligt vem som hade dominerat. Samtliga domare såg Grbic som segrare och därmed tilldelades han segern via ett enhälligt domslut. Segern innebar slutet på den tre matcher långa förlustsviten som Grbic gått igenom sedan proffsdebuten. Nu har han äntligen fått segra för första gången som proffs. 

Frågan är nu när vi får se honom tillbaka i oktagonen nästa gång. 

 

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

 

Läs mer

Svenska UFC- och MMA-matcher 2023: Guide, Schema och RyktenKhamzat Chimaev med oväntat besked i natt: ”Jag vill ha fajten”Lista: Sveriges 10 bästa proffsboxare 2023

Vem borde Grbic möta härnäst? 

Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Inlägget Danijel Grbic vinner huvudmatchen!​ dök först upp på Maximum Sports | Ditt hem för allt om MMA och fighting!.

Dela