Nyheter


Dustin Poirier närvarar på UFC 287 – intar ny roll i organisationen som analytiker

Publicerat 4 april, 2023

By Sebastian Vendel-MartinezI en stor överraskning kommer nu den topprankade lättviktaren och publikfavoriten Dustin ”The Diamond” Poirier att vara på plats i Miami Florida i samband med UFC 287 för att agera analytiker under galan! 

Det var MMA Junkie som meddelade detaljerna gällande sändningsteamet. Kommentatorerna kommer att vara Joe Rogan, Daniel Cormier och Jon Anik. Megan Olivi kommer att göra intervjuer med fighters backstage innan och efter matcherna.

Det är under post-fight showen som Poirier kommer att agera analytiker tillsammans med Din Tomas och värden Michael Eaves.

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

Framtiden som fighter något osäker 

Poirier kommer senast från en sensationell submissionvinst över Michael Chandler på UFC 281. Den segern innebar en välkommen återkomst till vinstkolumnen för Poirier. 

I dagsläget är dock Poiriers nästa steg något osäker. Han lär inte vara näst på tur för titeln och 34 år gammal är hans år i toppen av lättviktsdivisionen räknade. 

Det råder inget tvivel om att han kan få ihop en ny vinstsvit och få en ny titelchans, men minsta snedsteg kan sätta käppar i hjulet. 

Läs också:

Svenska UFC- och MMA-matcher 2023: Guide, Schema och RyktenKhamzat Chimaev med oväntat besked i natt: ”Jag vill ha fajten”Lista: Sveriges 10 bästa proffsboxare 2023

Hur tror du att Dustin Poirier kommer vara som analytiker? 

ANNONS

Inlägget Dustin Poirier närvarar på UFC 287 – intar ny roll i organisationen dök först upp på Maximum Sports | Ditt hem för allt om MMA och fighting!.

Dela