Under helgen så ägde FCR 17 rum i Uppsala. Kimura var på plats och gjorde en segerintervju med Erik Wahrolen som stod för en lyckad proffsdebut.

Erik Wahrolen knockade motståndaren i första ronden

Erik Wahrolen (1-0) stod för en minst sagt lyckad proffsdebut. Fightern som också är känd från tv-programmet Expedition Robinsson knockade Ibrahim Milli (0-1) i den första ronden. Kimuras Simon Tingberg kunde efteråt intervjua en vinnare som beskrev glädjen han kände.

Oh my god man det var helt sjukt. Knockout i första ronden och han bara la sig ned. Så skön känsla att bara få gå in och slåss. Folk har snackat så mycket om min grappling. Nu ser ni jag kan slåss vart fighten än hamnar. Jag är här för att slåss och att visa hur mycket jag kan.

Trots att matchen var kort så såg det till en början skakigt ut. Erik berättade att en lowkick från motståndaren tog hårt.

Han gjorde mig illa. Men det var så det var tänkt. Jag ville gå in på djupt vatten och inte bara köra min grej. Meningen var att ge honom mycket och tänka på och öppna upp hans game. Och det gick vägen kan man säga.

Wahrolen gick sin sista match som amatör under FCR 16 i juni och var då tydlig i en intervju med Kimura att nästa match skulle bli som proffs.

Tystade tvivlarna

Wahrolen är känd för att vara en stark grappler. Om han nu tystade dom som tvivlat på hans stående ville han bolla tillbaka innan han svarade.

Vad tycker du om jag får fråga?

Ovannämnda reportern svarade att Eriks preststion bevisade att han är en komplett fighter. Vilket segraren höll med om.

Ja jag känner likadant.

Detta var segrarens första seger genom slag.

Vill fightas på UFC Fight Pass

Då matchen gick på galans underkort så sändes den live på aftonbladet. Robinssonprofilen berättade han i framtiden vill fightas på organisationens huvudkort som visas på UFC Fight Pass.

Förhoppningsvis. Om aftonbladet vill ha kvar mig så kör jag gärna en gång till med dom och går sedan över till fight pass. Jag har inte bråttom.

”Nu lever jag den största drömmen någonsin”

Tv-profilens liv har inte alltid varit lätt. I dialogiskt poddcast och även sin egen podd Talkaboutit så berättar han om sitt liv med psykisk ohälsa. Något han berättar var tufft men som han idag vänt till det lyckliga liv han lever idag.

Det är helt obeskrivligt. Allt det jag pratar om med min mentala hälsa och den mentala aspekten ledde till det här. Jag hade ett liv som inte var lyckligt och ett liv som inte var jag. Nu lever jag den största drömmen någonsin. Jag är här och jag lever och jag är så lycklig. Ni behöver inte bli en MMA-fighter men ni kan se till att vända ert liv till det ni vill.

Wahrolen står nu med ett totalt matchfacit på 1-0-0.

The post Exklusiv segerintervju med Erik Wahrolen under FCR 17 – ”Han bara la sig ned” appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela