Nyligen möttes Tommy Fury och KSI i en faceoff på ett videoklipp som publicerades av DAZN. Nu har Jake Paul kommenterat klippet.

Jake Paul – ”Uppskattar mina fans kärlek”

Den 24 oktober kommer Tommy Fury ställas mot KSI i en boxningsmatch på Manchester Arena i England. I den delade huvudmatchen väntar en drabbning mellan Logan Paul och Dillon Danis.

Nyligen fick Fury och KSI chansen att hajpa upp deras kommande match. I ett videoklipp diskuterade de båda utövarnas deras kommande match. Bland annat ifrågasatte Fury hur KSI skulle kunna knocka honom, med tanke på hur Fury, enligt honom själv, står upp bra mot brodern och tungviktsvärldsmästaren Tyson Fury.

Mycket av de både kombattanternas samtal kom dock att kretsa kring en av Furys tidigare motståndare och en fighter som KSI vill möta i framtiden. Nämligen Jake Paul. Faktum är att amerikanen nämndes hela 24 gånger på 16 minuter enligt Betr. Någonting som Paul valde att uppmärksamma på sitt X-konto (tidigare Twitter)

Paul uppskattade att hans rivaler inte kunde låta bli att prata om honom.

I appreciate the love of my fans.

Den ovannämnda fighten mellan Fury och Paul slutade med ett delat domslut till Furys fördel. KSI och Jake Paul har legat i luven på varandra under flera års tid, men Youtube-profilerna har aldrig ställts mot varandra inne i ringen. Det är oklart när Paul kommer återvända härnäst och vem som kommer stå för motståndet. Eventuellt väntar en returmatch mot Nate Diaz. Under 2024 förväntas han genomföra sin MMA-debut under PFL MMAs flagg.

The post Jake Paul med pik till Tommy Fury och KSI – ”24 gånger på 16 minuter” appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela