Jon Jones kör bare-knuckle inför tungviktsdebuten: “Känner mig skarp!”MMAnytt.se

Den före detta lätt tungviktsmästaren Jon Jones (26-1 MMA, 20-1 UFC) är redo för sin debut i tungviktsklassen och ser ut att vara i god form! Igår publicerade “Bones” Jones en video där han slår pads utan handskar tillsammans med sin tränare Brandon Gibson. Jones såg skarp ut och gav en liten inblick i sina förberedelser för tungviktsdebuten i UFC – som ännu saknar datum och motståndare! – Just nu är jag precis där jag behöver vara, skrev Jon Jones. Jag är taggad över att se mig själv om några månader när saker och ting börjar att ta fart. Känner mig skarp över lag.   Visa detta inlägg på Instagram   Ett inlägg delat av Bony (@jonnybones) HETAST JUST NU […]

The post Jon Jones kör bare-knuckle inför tungviktsdebuten: “Känner mig skarp!” appeared first on MMAnytt.se.

Dela