Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/c/6/b/bjjtv.se/httpd.www/wp-content/plugins/og/includes/iworks/class-iworks-opengraph.php on line 331
Topprankade welterviktaren varnar Conor McGregor: Kommer förstöra dig!MMAnytt.se

Superstjärnan Conor McGregor har längt hintat om att sin UFC-comeback kommer att ske i weltervikt. Irländaren har bulkat upp sig under tiden han har varit borta, och ser mer ut som en weltervitkare än en lättviktare. Trots McGregors viktuppgång så ser inte den topprankade UFC-fightern Gilbert Burns irländaren som en riktigt welterviktare. Burns varnade McGregor om att ta en match mot ett av de topprankade namnen i divisionen. – Han är inte en welterviktare, men om han vill gå match här skulle jag älska att slå skiten ur Conor, sade Burns till MMA Fighting. Jag tror han får de svårt att ta mina slag. Jag pratar inte ens om grappling, det är inte rättvist. Skulle jag mött honom skulle jag […]

The post Topprankade welterviktaren varnar Conor McGregor: Kommer förstöra dig! appeared first on MMAnytt.se.

Dela
Generated by Feedzy