Michael Page tillhör inte längre någon organisation, efter att hans kontrakt med Bellator MMA har löpt ut.

Michael ”Venom” Page – ”Jag är arbetslös”

Den 36-årige welterviktaren är välkänd för sin spektakulära och teatraliska stil inne buren. Under en intervju med Ariel HelwaniThe MMA Hour meddelade han att han är intresserad av att utforska sina möjligheter inom kampsportsvärlden.

Page berättade skämtsamt att han för närvarande är arbetslös och att han tycker att det är dags för honom att undersöka vad som finns där ute. Han betonade dock att det inte betyder att han inte kommer att återvända till Bellator, utan snarare att han vill se hur andra organisationer ser på honom.

Trots att Bellator fortfarande har en matchningsklausul för att matcha eventuella nya erbjudanden tror Page att organisationen kommer att vara tillmötesgående om han vill följa andra möjligheter. Han nämnde också att det finns många alternativ på bordet för honom, inklusive en eventuell återkomst till boxning eller bare knuckle-boxing.

Page avslöjade även att han planerar att närvara vid UFC London på The O2 Arena, som äger rum nästa helg.

Har flest knockouts i Bellator MMAs historia

”MVP” har tillhört Bellator MMA sedan 2013 och innehar rekordet för flest knockoutsegrar (11) i organisationens historia. Han har vunnit 17 av sina 19 matcher i Bellator MMA, med endast två förluster. E mot den tidigare mästaren Douglas Lima och en via delat domslut mot Logan Storley om interimtiteln i weltervikt i maj 2022. Under sin karriär har Page besegrat namnkunniga fighters som Paul Daley, Douglas Lima, Derek Anderson, David Rickels och Evangelista Santos, och hans knockout mot Santos betraktades som en av de bästa 2016.

Page avslutade med att säga att nyheten om att hans kontrakt hade löpt ut kom som en överraskning och spekulerade i att den osäkra situationen kring en potentiell försäljning av Bellator kan ha påverkat hans nuvarande situation.

I slutändan ser Page det hela som en möjlighet att utforska nya möjligheter inom MMA och att bedöma intresset han väcker hos andra organisationer. Han tror att saker och ting händer av en anledning och att den nuvarande situationen ger honom utrymme att fatta beslut om sin karriär framåt.

The post Michael ”Venom” Page är kontraktslös – besöker UFC London nästa helg appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela