Mike Perry förlängde nyligen sitt kontrakt med Bare Knuckle Fighting Championship (BKFC) och hintar nu han om en stormatch mot en tidigare titelutmanare i UFC.

Mike Perry – ”Hade det inte varit något?”

Perry skapade rubriker under den föregående veckan när han berättade att hans nya kontrakt med BKFC omfattar 8 miljoner amerikanska dollar. Amerikanen har gått 3-0-0 i organisationen och har redan hunnit besegra namn som den tidigare Bellator MMA-fightern Michael Page och den tidigare UFC-mästaren Luke Rockhold. Den sistnämnda fick tänderna inslagna i samband med deras fight. Nu verkar det som att siktet är inställd på en annan tidigare UFC-fighter.

Via ett inlägg på X (tidigare Twitter) berättade Darren Till, tidigare utmanare i UFCs welterviktsdivision, att hans boxning har förbättrats avsevärt under den senaste tiden. Liverpoolsonen berättade även att han kände sig glad över dessa förbättringar.

Had a good week this week. My boxing game got so good this last 6 months. Happy with my improvements

Perry var inte sen med att svara på inlägget och frågade sig om inte en match mot Till hade varit någonting.

Wouldn’t it be something if I rawdogged those cheeks #Bareknuckle looking like.

I september, 2018, förlorade Till sin titelmatch mot Tyron Woodley. Därefter gick han 1-4 i organisationen. Engelsmannen bad om att bli släppt av UFC i mars, tidigare i år. En önskan som organisationen valde att uppfylla. Han har inte tävlat sedan december, förra året.

The post Mike Perry hintar om match mot Darren Till i BKFC appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela