Paddy Pimblett ser fram emot att återvända till UFC mot slutet av 2023 eller i början av 2024 efter att ha återhämtat sig från en skada på fotleden.

Paddy Pimblett om framtiden

Han har flera idéer om sin framtid, inklusive att möta Matt Frevola och att vara en coach på The Ultimate Fighter mot en rival.

Under UFC:s 30-årsjubileum Q&A inför UFC London, fick Pimblett frågor om sina planer efter den kontroversiella vinsten mot Jared Gordon vid UFC 282 förra december. Han nämnde möjligheten att möta Matt Frevola, som tidigare har utmanat honom, men Pimblett nämnde också att flera andra utmanat honom.

Pimblett uttryckte även sin önskan att delta i en säsong av The Ultimate Fighter och tävla mot rivalen Ilia Topuri. Liverpoolsone höll dock inte med om Topuris senaste match skulle varit årets bästa UFC-prestation hittills. Han ansåg att Josh Emmett, som Topuria besegrade, snart kommer att gå i pension, och att han själv skulle kunna besegra Emmett i en match.

På frågan om en möjlig match mot Frevola, svarade Pimblett positivt. Han tror att deras stilar skulle matcha väl och att det skulle bli en spännande match som fansen skulle njuta av. Pimblett gav uttryck för sitt självförtroende och försäkrade att han är redo att ta på sig utmaningen.

The post Paddy Pimblett vill möta Ilia Topuri i The Ultimate Fighter appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela