Under lördagskvällen ställdes Pannie Kianzad mot Ketlen Vieira under UFC London. Kolla in resultatet i artikeln nedan.

Pannie Kianzad ställdes mot Ketlen Vieira

Rond 1

Vieira träffade bra inledningsvis. Kianzad skickade iväg ett par fina slag och Vieira svarade tillbaka. Brasilianskan fullföljde en nedtagning och intog sidokontroll. Kianzad höll fast sin motståndare. Vieira skickade iväg ett par slag. Kianzad hade svårt att ta sig upp. Ronden avslutades med Vieira i topposition. Brasilianskan lyckades inte åstadkomma särskilt mycket skada, men Kianzad åstadkom å andra sidan ingen skada alls från och med det att fighten förflyttades till kanvasen.

Rond 2

Efter en kort stund stående tog Vieira ned svenskan med enkelhet via en single leg. Vieira försökte sig på en kimura, men Kianzad stod emot. Därefter försökte brasilianskan sätta en arm triangle choke och den såg ut att sitta fint. Kianzad visade dock tummen upp till matchdomaren. Svenskan skickade iväg slag för att öppna upp en bättre position. Kianzad kunde ta sig loss, men hade fortfarande Vieira över sig. Även den andra ronden slutade med Vieira i topposition och hon var i stort behov av ett avslut inför rond nummer tre.

Rond 3

Kianzad försökte gå på offensiven, men befann sig på kanvasen efter endast tio sekunder in i ronden. I den tredje ronden valde brasilianskan att ta svenskans rygg och gå för en rear-naked choke. Kianzad stod emot bra, men det räcker inte att överleva för att vinna matcher. Hon lyckades genomföra en reverse och kunde inta topposition. Hon skickade iväg ground and pound och träffade bra. Svenskan testade både med slag och en armbåge. Något avslut var dock aldrig nära.

Resultat

Ketlen Vieira besegrade Pannie Kianzad via enhälligt domslut (29-28 x3)

The post Pannie Kianzad gick till domslut under UFC London appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela