Nyheter


Svenske cruiserviktmästaren Samo Jangirov klar för internationell titelmatch!

Publicerat 6 september, 2023

By Sebastian Vendel-Martinez

Foto: ”Salty” Stefan RomareSamo Jangirov (8-4-3), svensk cruiserviktmästare, är nu tillbaka för ännu en kamp – den här gången om en internationell titel!

Den 16 september kommer Jangirov åka till Wien, Österrike för att möta hemmafavoriten Stefan Nikolic (8-1) om den interkontinentala WBF-titeln! 

Matchen sker i 10 ronder och äger rum på Hotel Intercontinental. 

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

Tävlade i Malmö 

Jangirov var aktuell i en match mot rivalen Goran Babic om SM-titeln på Armand Boxing Promotion i maj. Många såg det som galans bästa match och det slutade oavgjort efter åtta spännande och actionfyllda ronder med domarsiffrorna  78-75, 75-77, 76-76.

Då Jangirov var mästare innan matchen – som slutade oavgjort – behöll han titeln efter det minnesvärda kriget. Nu har han möjligheten att erhålla ännu en titel, den här gången på bortaplan. 

Läs mer

Svenska UFC- och MMA-matcher 2023: Guide, Schema och RyktenKhamzat Chimaev med oväntat besked i natt: ”Jag vill ha fajten”Lista: Sveriges 10 bästa proffsboxare 2023

Vinner Samo Jangirov WBF-titeln? 

Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Inlägget Svenske cruiserviktmästaren klar för internationell titelmatch! dök först upp på Maximum Sports | Ditt hem för allt om MMA och fighting!.

Dela