Nyheter


WOW! Se den virala knockouten hela MMA-världen pratar om!

Publicerat 15 juli, 2023

By Sebastian Vendel-MartinezCFFC 121 ägde rum i natt i USA och MMA-världen talar om Raheam ”Rambo” Forest (7-1) efter den virala knockouten han bjöd på!

Inför matchen mot Treston Vines kom Forest från karriärens första förlust, en submissionförlust i den första ronden som bröt hans obesegrade svit på sex raka segrar. 

Efter att ha försvarat en nedtagning i början av den första ronden lossade ”Rambo” iväg en skoningslös kombination på nästan tvåsiffriga slag som alla träffade innan Vines hann träffa kanvasen. 

Forest återvänder nu till vinstkolumnen på rasande och uppmärksammande vis. Baserat på de talanger som CFFC levererat till UFC under de senaste åren så kan ”Rambo” nog inte vara långt ifrån ett UFC-kontrkat. 

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

Video: Virala knockouten från Raheam ”Rambo” Forest 

KO IN SECONDS #CFFC121 LIVE NOW on #UFCFIGHTPASS pic.twitter.com/d0YQFfsmgh

— UFC FIGHT PASS (@UFCFightPass) July 15, 2023

Läs mer

Svenska UFC- och MMA-matcher 2023: Guide, Schema och RyktenKhamzat Chimaev med oväntat besked i natt: ”Jag vill ha fajten”Lista: Sveriges 10 bästa proffsboxare 2023

Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Inlägget WOW! Se den virala knockouten hela MMA-världen pratar om! dök först upp på Maximum Sports | Ditt hem för allt om MMA och fighting!.

Dela