Intrigerna fortsätter mellan Allstars Fight Night och Fight Club Rush. AFN arrangerade i helgen sin sjätte gala som producerade finalister i fjäderviktsturneringen.

Efter galan valde AFN att gå ut med en utmaning till FCR om co-promotion och där AFN-fighters möter FCR-fighters. Utmaningen viftades bort av FCR som menade att de inte tjänar något på saken, utan att det endast är fördelaktigt för AFN.

Nu får FCR svar på tal av AFN i ett långt inlägg publicerat av Mohammad Babadivand. I inlägget fortsätter man såga sin rival. Man ger delvis beröm till FCR men anser att de tappat ödmjukheten.

– Att vi som organisationer skulle tvinga varandra att levla (upp), att lyfta i MMA-Sverige – det finns inte i FCR:s värld, står det i uttalandet.

Vidare anser AFN att även om FCR har byggt upp ett stabilt bygge så tycker de att det gått för långsamt. De själva jobbar orkeslöst för att bli bättre och vassare ”varje dag, varje timme, varje minut”. Både på det de saker de renan är överlägsna på och på de saker där de ligger efter.

– Sten för sten bygger vi en proffsigare produkt, ett större erbjudande och den upplevelse vi tror oss veta att fansen vill ha.

LÄS MER

Anton Ringvall om finalmotståndaren: ”Respektfull med bad intentions”
Svenska fighterkollen: Tobias Harilas nya motståndare, Bartosz och Nikolija tillbaka
Pengaregn över Allstars Fight Night 6 – Delar ut 50 000 kronor!
Andreas Gustafsson ställs mot iskall talang på FCR 20

”Ni blev en dålig kopia av oss”

AFN riktar också en känga till FCR på grund av att Sveriges starkaste man Andreas Ståhlberg och menar att FCR ”tappade den själ de varit så måna om”.

– Ni blev en dålig kopia av oss. Det kändes lite som Starke Adolf i Pippi Långstrump.

Vidare skriver AFN att de har ”otroligt många lågt hängande frukter” de ska ta med hårt arbete, ödmjukhet och med målet i sikte. De bygger AFN på samma sätt de skolar sina fighters ”hard work pays off”.

Vi ska se till att ni sover lite sämre, vecka för vecka där i Västerås.

Framöver så berättar även pressmeddelandet att utmaningen står fast och att MMA-världen ”norr och söder och metropolen Västerås” själva får avgöra em som gör det bäst, har mest potential och utvecklas mest.

– Vi kikar i smyg på er stora grabbar som vet hur man får UFC att ranka er som topp 15 promotion, lär oss ödmjukt av er storfräsare. Vi är beredda att jobba hårdare och mer organiserat än vad ni någonsin kan ana – och talang, kreativitet kombinerat med hårt arbete har fungerat tidigare.

Vad tycker ni om ordkriget mellan FCR och AFN?

Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna!

The post AFN ger svar på tal till FCR: ”Vi ska se till att ni sover lite sämre, vecka för vecka” appeared first on Maximum Sports | Ditt hem för allt om MMA och fighting!.

Dela