Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/c/6/b/bjjtv.se/httpd.www/wp-content/plugins/og/includes/iworks/class-iworks-opengraph.php on line 331
Allstars stängs av från all svensk MMA framöver – ”Kommit in klagomål från flera olika.”MMA & UFC NYHETER – SVERIGE

Svenska MMA Förbundet meddelar att Allstars blivit avstänga från att delta på svenska galor framöver.

Efter flera klagomål stängs Allstars av tills vidare

Igår kväll laddade SMMAF upp ett inlägg på sin facebook där de förklarade att toppgymmet Allstars inte kommer få delta i den svenska MMA-ligan. Detta efter att flera klagomål kommit in i samband med att personer från Allstars betett sig illa på event och galor. Allstars är Sveriges absolut största MMA-gym, med stjärnor som Alexander Gustafsson och Khamzat Chimaev.

En av de stora händelserna som kan misstänkas vara grund för beslutet är det stora bråket som bröt ut på Wolf Fight Promotion 3. Det blev ett stort tumult, där bland annat en funktionär blev sparkad i bakhuvudet av en person med kopplingar till Allstars.

Åtgärden är inte permanent

Som SMMAF meddelade i sitt inlägg är beslutet taget tillsvidare. Med tanke på att Allstars är ett såpass stort gym med många amtörer lär planen vara att samtala med Allstars, samt att få tecken på förbättring hos de som frekventerat de olika bråk som uppstått under åren för att eventuellt lyfta avstängningen.

The post Allstars stängs av från all svensk MMA framöver – ”Kommit in klagomål från flera olika.” appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela
Generated by Feedzy