Natten till söndag med Sean O’Malley den första UFC-mästaren som fått sitt kontrakt via sitt deltagande i Dana White’s Contender Series. Återupplev matchen i artikeln nedan.

Sean O’Malley ställdes mot Alfred Khashakyan

I juli, 2017, fick många MMA-fans upp ögonen för O’Malley. Efter sju raka vinster på den nationella scenen i USA klev amerikanen in i buren för att imponerad på UFC-presidenten Dana White. Alfred Khashakyan, som tränades av Ronda Rouseys coach Edmond Tarverdyan, skulle stå för motståndet. O’Malley hittade avslutet i drabbningens första rond och läsaren kan ta del av drabbningen i sin helhet i klippet nedan. Under den säsongen av DWCS kunde tittarna välja alternativa kommentatorer för eventet. Närmare bestämt Urijah Faber och Snoop Dogg.

Sedan den ovannämnda vinsten har O’Malley gått tio matcher under UFCs flagg. Nio vinster och en förlust har det blivit. Den enstaka förlusten kom via armbågar och slag när Marlon Vera stod för motståndet.

Under den gångna helgens UFC 292 erövrade O’Malley organisationens bantamviktsbälte genom att besegra den dåvarande mästaren Aljamain Sterling via slag i drabbningens andra rond. 28-åringen står nu med ett totalt matchfacit som lyder 17-1-0.

Josefine Lindgren Knutsson fightas inför Dana White i veckan

Natten till onsdag, svensk tid, är det dags för en svensk att försöka imponera på UFC-presidenten Dana White. Josefine Lindgren Knutsson kommer bli den tredje svensken att gå match i organisationen. Sedan tidigare har Herdem Alacabek och Anton Turkalj fightats i programet. Alacabek förlorade sin match och Turkalj gick segrande ur sin. Den sistnämnda erbjöds dock inte ett kontrakt med UFC i samband med programmet.

The post Återupplev KNOCKEN som gav Sean O’Malley UFC-kontrakt – Snoop Dogg kommenterar appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela