Med bara drygt en vecka bort till UFC 300 förbereder UFC:s Dana White bordet för ett stort tillkännagivande angående organisationens största stjärna i form av Conor McGregor.

Dana White – ’Kommer snart’

White lade upp en video på sin Instagram-story som visade McGregor gå in i en byggnad inför en UFC-gala och bildtextade sitt inlägg med med ”Comming soon…”. Någonting som kanske antyder återkomsten av den före detta tvåfaldiga mästaren.

Den ursprungliga tanken var att irländaren skulle återvända till buren redan under den föregående sommaren. Han var en av huvudtränarna i 2023 års säsong av The Ultimate Fighter. UFC hade planer på att McGregor skulle möta den andra tränaren, Michael Chandler, efter säsongens slut. Drabbningen blev dock aldrig av under 2023. Bland annat på grund av att den tidigare dubbelmästaren inte återinträdde i anti-dopingbyrån USADA:s testpool.

Under 2024 års första månad tillkännagav McGregor att han skulle återvända till buren under UFC International Fight Week. Ett event som äger rum i juni månad. En sådan återkomst sköts dock ner av UFC och organisationens president White. Nyligen har både McGregor och Chandler bekräftat att det förs samtal med organisationen om en match mellan de båda, och om man ska tro på White’s ovannämnda video kan en sådan fajt äga rum inom en snar framtid

Conor McGregor vs. Michael Chandler

McGregor gick sin senaste match juli, 2021. Då åkte han på sin andra raka förlust mot Dustin Poirier. Irländaren har nu vunnit en av sina fyra senaste matcher och 35-åringen står med ett totalt matchfacit som lyder 22-6-0.

37-åriga Chandler tävlade senast i november, 2022. Även han kommer kliva in i buren med en förlust mot den ovannämnda Poirier i ryggen. Amerikanen står med ett totalt matchfacit som lyder 23-8-0.

The post Dana White bekräftar Conor McGregors återkomst appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela