Khamzat Chimaev och Kamaru Usman har gjort en muntlig överenskommelse om att möta varandra inne i buren. UFC-presidenten Dana White hävdar dock att matchen inte planeras av organisationen. 

Dana White – ”Vi har en plan för Khamzat Chimaev”

Det har cirkulerat många rykten angående Chimaevs återkomst till buren och många motståndare har diskuterats. Under en period var en fight mot Paulo Costa på tapeten, men därefter verkade en fight mot Usman vara nära att förverkligas. Båda utövarna tackade ja till matchen via deras sociala medier och de har frekvent nämnt varandra och kommit med gliringar sedan dess.

Under en intervju med Aaron Bronsteter fick White frågan om UFC kommer arrangera den ovannämnda matchningen. Presidenten svarade då att det inte finns någon sanning i påståendet. Enligt White kommer matchen inte bli av.

No. Completely not true. Bullshit.

UFC-presidenten berättade även att Usman vill möta Chimaev i catchvikt istället för mellanvikt. En önskan som inte kommer tillgodoses av organisationen. Vidare berättade White att UFC har en plan för Chimaev. En plan som organisationen kommer offentliggöra inom sinom tid.

Svensken är obesegrad i karriären och UFC

Chimaev har gått från klarhet till klarhet i karriären och hans imponerande prestationer inkluderar segrar i sina första sex UFC-matcher, varav fem av dem avslutades och fyra till och med i den första ronden. Karriärens, hittils, tuffaste match stod mot Gilbert Burns. Den segern tog Allstars-fightern hem via enhälligt domslut. Hans totala matchfacit lyder 12-0-0.

The post Dana White – ”Khamzat Chimaev vs. Kamaru Usman är skitsnack” appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela